Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Baco tenten

Baco tenten op Tenten-kopen.nl

Bestel nu uw Baco-tenten op Tenten-winkel.nl, dé specialist op het gebied van uw kampeertenten. Baco-tenten zijn een specialiteit van het huis. Door jarenlange ervaring in kamperen en feedback van ervaren kampeerders, zijn onze Baco tenten ontwikkeld. Bestelt u Baco tenten op Tenten-winkel.nl, dan bestelt u een geweldige kwaliteit. Wij bieden u de beste Baco tenten aan.

Bovendien bieden wij u ook tenttapijt op maat aan. Wanneer u die gaat bestellen, vindt u in de lijst terug bij welk model u het Baco Aerotex Tenttapijt aan kunt schaffen. Het Baco Aerotex Tenttapijt is ontwikkeld om uw Baco tenten beter te isoleren tegen de koude ondergrond en ook om uw loopcomfort in de Baco tenten te verbeteren. De nummers achter onze Baco tenten staan voor de grootte van de tent. Het oppervlak van deze tenten is geschikt van vier tot zes personen.

Baco tenten: gemaakt van fantastisch materiaal

Onze Baco tenten zijn van het beste materiaal. Onze zelf ontworpen modellen zijn voorzien van een goede en stevige structuur. De tentdoeken zelf zijn gemaakt door de mensen bij Ten Cate, die ervoor hebben gezorgd dat ons ontwerp mooi uit de doeken komt en bovendien ook zorgt dat u altijd beschermd bent tegen de weersomstandigheden. Tijdens uw vakantie zit u altijd droog in onze Baco tenten. Ook mede dankzij de stevige aluminium frames, blijven de Baco tenten in alle omstandigheden op zijn plaats. WIl je Baco tenten of en andere tent kopen

Baco tenten en nog veel meer bij Tenten-winkel.nl

Uw baco tent, koopt u op Tenten-winkel.nl. Daarnaast bieden we ook nog merken als Bardani tenten en Cabanon tenten aan. Deze merken hebben zo hun eigen kijk op kamperen, maar zijn ook van de hoge kwaliteit die wij garanderen. Ook krijgt u bij Tenten-winkel.nl altijd een goede service online. Dit doen wij door:

  • Levering binnen drie dagen
  • Veilig online betalen voor uw Baco tenten
  • En wij verlenen uitstekende service.

Ook luisteren wij altijd naar al uw vragen en opmerkingen. Dankzij uw inbreng proberen wij onze service altijd te verbeteren. Bel ons op werkdagen tijdens kantooruren op +31 (0)497 572 085 of stuur een berichtje via onze site. Wij geven u een vakkundig antwoord. Bestel nu uw Baco tenten of andere tent merken online op Tenten-winkel.nl.