Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Cabanon tenten

Cabanon tent

De Franse Cabanon tent is een specialiteit uit de Franse kampeerkeuken. Een Cabanon tent is ontwikkeld door de decennia heen. Het bedrijf waar de Cabanon tent gemaakt wordt, is inmiddels al vijftig jaar specialist in het maken van de ultieme tunneltent. Wij hebben voor u de Cabanon tent in ons assortiment opgenomen omdat onder andere het materiaal is gemaakt van een fantastische kwaliteit. De binnentent is gemaakt van 280 gram per m2 katoen en de buitenkant van een waterafstotende tentdoek waar geen druppel doorheen komt. De boogstokken van de tent worden gemaakt van een hoge kwaliteit bisonyl en aluminium. Uw tunneltent staat als een huis. Profiteer ook van onze fantastische service. U krijgt van ons de volgende voordelen:

  • Uw Cabanon tent wordt in drie dagen geleverd
  • Bezoek onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk
  • Wij bieden service op maat
  • U betaalt voor uw Cabanon tent veilig online bij ons

Naast cabanon tenten hebben wij ook andere tent merken zoals Campshell tenten en Coleman tenten

 

Cabanon tent: door de decennia heen de perfecte tunneltent

Al decennia klinkt de naam van Cabanon door in de wereld van kamperen. De kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar waar de Cabanon tent om bekend staat is het subtiele ontwerp. De Noord-Franse ontwikkelaars hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een mooie tent kopen. Zoals u in onze collectie ziet kunnen wij u enkele prachtige modellen voorschotelen. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om voor aanschaf uw Cabanon tent opgezet te zien. Bezoek daarvoor onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Kijk voor de contactgegevens in de kantlijn van onze website.

Service voor uw Cabanon tent

Wij bieden altijd service op maat wanneer u een Cabanon tent bestelt bij de Tenten-winkel.nl. Wij staan altijd persoonlijk voor u klaar als u vragen of opmerkingen hebt over een Cabanon tent uit ons assortiment of over één van onze andere artikelen. Kom naar onze showroom in Bergeijk of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. naar +31 (0)497 572 085. U krijgt van ons altijd een vakkundig antwoord. Profiteer van onze fantastische service en bestel uw Cabanon tent op Tenten-winkel.nl.