Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!
inzoomen Caravanluifel Unico Torino
 • Caravanluifel Unico Torino
 • Caravanluifel Unico Torino
 • Caravanluifel Unico Torino - Detail dakligger
 • Caravanluifel Unico Torino - Bij afspannen de spanband om de boogstok wikkelen
 • Unico - Boogstok traploos in hoogte verstelbaar
 • Unico - Schroefloze bevestiging tegen de caravan

Caravanluifel Unico Torino

Caravanluifel Unico Torino

Indien u op zoek bent naar een super snel en eenvoudig op te zetten dakluifel voor aan uw caravan, dan mag de Unico Torino zeker niet aan uw aandacht ontsnappen. Deze caravanluifel wordt opgezet met slechts één aluminium boogstok en één nokligger.
De sterke boogstokconstructie en de perfecte daklijn zorgen o.a. voor stabiliteit een perfecte afwatering. Deze snel opzetbare caravanluifel is gemakkelijk alleen op te zetten en wordt slechts afgespannen met vier (!) duurzame sjorbanden. Optioneel is de Torino dakluifel uit te breiden met zijluifels. Om een zijluifel te plaatsen dient u wel een extra dakligger te plaatsen.

Prijs
€ 419,00

Dit product heeft mogelijk een langere levertijd. Graag vooraf informeren.

Specificaties van Caravanluifel Unico Torino

Caravanluifel Unico Torino

De Unico Torino is perfect voor kampeerders die op zoek zijn naar een super snel en eenvoudig op te zetten dakluifel voor aan de caravan. De Torino dakluifel wordt opgezet met slechts één sterke aluminium boogstok en één nokligger in het midden van het dak. Door de sterke boogstokconstructie is de Torino dakluifel niet alleen eenvoudig en alleen (!) op te zetten, maar is de dakluifel ook zeer stabiel en stormvast. Dankzij de ronde vorm en de perfecte daklijn heeft de Torino tevens een optimale afwatering.

De Unico Torino luifel wordt slechts afgespannen met vier (!) duurzame sjorbanden en is optioneel uit te breiden met een zijwand links en/of rechts. Voor het plaatsen van een optionele zijwand is één extra dakligger en één extra Quick Lock steun vereist. De optionele zijluifel wordt namelijk door middel van een stevige tunnelrits aan de (extra) dakligger bevestigd.
De Torino luifel is de meest eenvoudige luifel uit het assortiment van Unico en is, door het enorme opzetgemak en de stabiliteit, uitermate geschikt voor trekkende kampeerders die slechts enkele dagen op één plaats verblijven en dan weer doorreizen naar de volgende bestemming.

Een luifel van top kwaliteit

De Unico Torino is gemaakt van alleen de beste duurzame materialen. Waar andere merken kiezen voor een frame met losse stokdelen, kiest Unico voor een dikwandig aluminium boogstok frame van 30 x 1.4 mm. Deze boogstok is voorgebogen en door middel van een elastiekkoord met elkaar verbonden, waardoor de Torino luifel gemakkelijk alleen op te zetten is. Even als de stevige nokligger, is de aluminium boogstok traploos in hoogste verstelbaar door middel van de meegeleverde Power Grip klemmen. De Unico Torino wordt standaard geleverd met één stevige aluminium nokligger. Vanaf maat 14 wordt er ook een middenstaander meegeleverd. Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is de luifel altijd strak af te spannen.
De materiaalkeuze zorgt er voor dat het totaalgewicht van de Unico Torino beperkt is gebleven tot slechts 10 kg.

Productspecificaties

Dak Ten Cate All Season
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokligger Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Omloopmaat 800 - 1075 cm
Kleur combinatie Grijs
Diepte 230 cm.
Geleverd inclusief één nokligger i.c.m. één Quick Lock steun, stevige draagtas, stalen haringen, middenstaander (vanaf maat 14)


Specifieke kenmerken Caravanluifel Unico Torino

Unieke eigenschappen
 • Eenvoudig opzetbaar
 • Zeer stabiel
 • Standaard geleverd met dakligger
 • Voorzien van Power-Grip klemmen
   
Optioneel
 • Unico stormset (6x RVS ring / 6x houten haring)
 • Extra dakligger t.b.v. Torino
 • Quick Lock steun
 • Zijluifel links
 • Zijluifel rechts

Bestellingen bij Tenten-Winkel.nl worden normaliter bezorgd door pakketdienst DPD, tenzij anders aangegeven. Dit is ook uw aanspreekpunt zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Nadat u uw track & trace code heeft ontvangen, kunt u via de website van DPD uw pakket(ten) volgen.

 

Nieuwe levering inplannen

Op www.nieuwelevering.nl kunt u naast het volgen van uw bestelling, ook;

 • Een andere aflever dag inplannen
 • Een ander aflever adres opgeven
 • Toestemming geven het pakket neer te zetten

Indien u een foutmelding krijgt wanneer u uw bestelling wil traceren, kan het zijn dat de pakketdienst de track & trace codes nog niet heeft verwerkt. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

DPD biedt uw pakket 2 keer aan. Indien u niet thuis bent, dan kunt u met uw track & trace code zelf een nieuwe afspraak inplannen bij DPD. Ook kunt u er voor kiezen uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde depot.

 

Pakket beschadigd?

Is de verpakking van uw pakket beschadigd? Denkt u dat er beschadigingen aan het product zijn opgetreden? Neem het pakket dan niet ontvangst, maar laat de bezorgen het pakket retour nemen.

Voor vragen rondom de levering via DPD, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DPD.

Tenten-Winkel.nl biedt op alle webshop bestellingen een zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen. Tijdens deze periode kunt u het product bekijken of passen. Na het verstrijken van deze periode, kunt u het artikel helaas niet meer retourneren.
 

Retourneren van artikelen

Retourneren van artikelen is geen probleem, mits u de volgende richtlijnen in acht neemt:

 • Maak bij retourneren altijd gebruik van het retour fomulier
 • Retourneren kan binnen de gestelde zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen
 • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers (gebruik een overdoos)
 • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
 • Artikelen dienen schoon en droog te worden aangeleverd
 • Controleer uw bestelling voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming. Wij sturen een eventueel vervangend product enkel naar het verzendadres zoals op de factuur vermeld staat.
 

Sommige artikelen kunnen niet geruild worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

 • Die persoonlijk van aard zijn
 • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Die speciaal voor u besteld zijn (producten die niet in ons standaard assortiment zijn opgenomen)
 • Die speciaal voor u gemaakt zijn, afgezaagd, of afgeknipt worden
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
 
Alle richtlijnen rondom het ruilen en retourneren van uw bestelling vindt u in onze Algemene Voorwaarden
 

Vergoeding bij retourneren in geval van garantie

In geval van retourneren vergoeden wij enkel de goedkoopste verzendwijze. Kiest u er voor toch een duurdere verzendwijze te kiezen, bijvoorbeeld een aangetekende zending, dan dient u hier zelf de kosten voor te dragen. U kunt de tarieven voor verzending hier nalezen.

 

Retourneren in de showroom

U kunt artikelen ook retourneren in ons filiaal in Bergeijk. Maak hier voor eerst een afspraak per email. Neem indien u wilt retourneren in onze showroom altijd uw orderbevestiging mee.

Zorg dat u wanneer u wilt retourneren, u altijd een compleet ingevuld retour fomulier bijvoegt. 

Bestellingen in de webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Wanneer u het bestelproces doorloopt, komt u vanzelf bij de stap 'Betalen'. Geef hier de gewenste betaalmethode aan.

 

Betalen met iDeal

Betalen via iDeal is enkel mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij een bestelling met iDeal kunt u de betaling direct afronden bij uw eigen bank. Afrekenen gebeurt in uw eigen vertrouwde bankomgeving op de manier zoals u gewend bent met internetbankieren.


 

Betalen via bankoverschrijvijng

Betalen per bankoverschrijving is ook mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan en gebruik de juiste gegevens voor uw betalingskenmerk. Bankoverschrijvingen kunnen langer duren dan een betaling per iDeal.De volgende gegevens zijn van belang indien u kiest voor betaling per bank:


Rekeninghouder: Bax Totaalrecreatie BV

Rekeningnummer: NL11RABO0106304097

Bank naam: RabobankVoor internationale overschrijvingen gebruik a.u.b. de volgende gegevens:IBAN: NL11RABO0106304097

BIC: RABONL2UNa het plaatsen van uw bestelling wordt uw bestelnummer getoond. Wij verzoeken u dit bestelnummer te vermelden bij uw bankoverschrijving ! 


Indien u er niet in slaagt het betaalproces goed te voltooien, kunt u ons een email sturen of telefonisch contact opnemen via +31(0) 497 572 085.

Kijk hier eens!
Dit zal u ook bevallen!