Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!
inzoomen Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling
 • Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling
 • Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling
 • Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling
 • Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling
 • Caravanluifel Unico Verona - Tweede boog voor volledige stahoogte
 • Caravanluifel Unico Verona - Detail tweede boog
 • Caravanluifel Unico Verona - Eenvoudig te monteren dakliggers
 • Caravanluifel Unico Verona - Traploos in hoogte verstelbaar
 • Caravanluifel Unico Verona - Afneembare slikranden

Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling

Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling

De Unico Verona voor de Eriba Feeling caravans met hefdak is van nu leverbaar in de nieuwe kleurstelling Carbon/Grey. Daarnaast is het optionele voorscherm Deluxe voorzien van een middenrits zodat de voorwand voor de helft geopend kan worden! Ook is de Verona Feeling uit te breiden met een optionele gaaswand. De Verona Combiluifel heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen en onderscheidt zich o.a. in stormvastheid, stabiliteit en het enorme opzetgemak. Unico produceert dit topmodel al jaren specifiek voor de Eriba Feeling caravans met een hefdak. Door een extra boog aan de achterzijde van de luifel beschikt u met de Unico Verona over een ruime combiluifel met een comfortabele hoogte. De dikwandige, voorgebogen aluminium boogstok maakt het mogelijk de Unico Verona alleen op te zetten!

De ronde vorm en de perfecte daklijn zorgen voor een optimale afwatering, waardoor waterzakken verleden tijd zijn. De Unico Verona wordt standaard geleverd met twee uitritsbare zijwanden, vaste windblockers, afneembare slikranden en wordt enkel afgespannen met duurzame sjorbanden. Deze luifel is flexibel in gebruik en te allen tijde nog uit te breiden met een aanritsbaar voorscherm Deluxe of gaasfront.

Prijs
€ 1.249,00

Dit product heeft mogelijk een langere levertijd. Graag vooraf informeren.

Specificaties van Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling

Caravanluifel Unico Verona - Eriba Feeling

De Unico Verona is een modulaire combiluifel en behoort al jaren tot de top onder de caravan luifels. Unico produceert dit topmodel ook specifiek voor de Eriba Feeling caravans met een hefdak. Ten opzichte van andere caravanluifels onderscheidt de Verona combiluifel zich o.a. in stabiliteit, stormvastheid en het enorme opzetgemak. De sterke voorgebogen aluminium boogstok maakt het mogelijk om de combiluifel alleen op te zetten en de meegeleverde middenstaander dient daardoor alleen in stormachtige weersomstandigheden geplaatst te worden. Voor een comfortabele hoogte van de luifel wordt er bij de Eriba Feeling Verona een extra aluminium boogstok meegeleverd die aan de achterzijde van de luifel geplaatst dient te worden. Hiervoor worden ook extra bevestigingsogen meegeleverd, die bevestigd dienen te worden in de tweede kederlijst. Door deze extra boogstok heeft de Unico Verona luifel ook een perfecte daklijn, waardoor de afwatering optimaal is. Hierdoor zijn waterzakken in het dak verleden tijd.

De Verona Combiluifel wordt in de basis standaard geleverd met twee uitritsbare zijwanden. Deze zijwanden zijn voorzien van vaste windblockers en beschikken beide over een groot raam. De onderzijde van de Unico Verona is standaard voorzien afneembare slikranden met klittenband. Hierdoor wordt het schoonmaken van de tent een fluitje van een cent! Mocht u op uw kampeervakantie extra willen ventileren, maar toch beschut willen zitten achter uw zijwand, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om deze afneembare slikranden simpelweg weg te laten. Dit alles maakt de Unico Verona voor Eriba Feeling caravans erg flexibel in gebruik! De combiluifel wordt geleverd in de kleurstelling Carbon/Grey, geheel afgespannen met duurzame sjorbanden en is te allen tijde nog uit te breiden met een optioneel voorscherm.

Materiaal keuze

De Unico Verona luifel is gemaakt van alleen de beste duurzame materialen. Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is deze tent altijd strak af te spannen en kunt u te allen tijde anticiperen op een niet vlakke ondergrond. Deze materiaalkeuze zorgt er voor dat het totaalgewicht van de Unico Eriba Feeling Verona beperkt is gebleven tot circa 21 kg.

Waar andere merken kiezen voor een frame met losse stokdelen, kiest Unico voor een dikwandig aluminium boogstok frame van 30 x 1.4 mm. Deze boogstok is voorgebogen en door middel van een elastiekkoord met elkaar verbonden, wat het mogelijk maakt om de Verona luifel alleen op te zetten. Even als de stevige nokliggers, zijn de aluminium boogstokken traploos in hoogste verstelbaar door middel van de meegeleverde Isafix snelspanners. De Unico Verona wordt standaard geleverd met drie stevige aluminium nokliggers en een middenstaander. Voor de extra boogstok aan de achterzijde worden er twee bevestingsogen meegeleverd.

Opties bij de Verona Feeling luifel

De Verona combiluifel voor de Eriba Feeling caravans is erg flexibel in gebruik. U kunt deze Unico combiluifel uitbreiden met optioneel voorscherm. Het aanritsbare voorscherm is eenvoudig te plaatsen en maakt het mogelijk om uw Verona combiluifel aan de voorzijde geheel te sluiten. Ook zorgt dit voorscherm er voor dat u altijd beschut kunt blijven zitten, ook als het ’s avonds kouder wordt. Het voorscherm is voorzien van een deurmogelijkheid, grote raampartijen en wordt natuurlijk geleverd in dezelfde kleurstelling als de Verona luifel. U bent flexibel met de aanschaf van deze accessoire. Aan de voorzijde van de Verona combiluifel is te allen tijde een stevige spiraalritssluiting bevestigd, wat het ook mogelijk maakt om het voorscherm ook na een aantal jaren nog te kunnen bemachtigen.

Productspecificaties

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Geschikt voor Eriba Feeling 442
Eriba Feeling 470
Eriba Feeling 380/425/430/450
Eriba Feeling 390
Eriba Feeling 230
Kleur combinatie Carbon/Grey
Diepte 230 cm. in dak - Vloermaat 300 cm.
Vloermaat Eriba Feeling 442 - 626 x 300 cm
Eriba Feeling 470 - 580 x 300 cm

Eriba Feeling 380/425/430/450 - 550 x 300 cm
Eriba Feeling 390 - 500 x 300 cm
Eriba Feeling 230 - 460 x 300 cm
Gewicht Eriba Feeling 442: ca. 25 kg
Eriba Feeling 470: ca. 24 kg
Eriba Feeling 380/425/430/450: ca. 22 kg
Eriba Feeling 390: ca. 21 kg
Eriba Feeling 230: ca. 20 kg
Geleverd inclusief Afneembare slikranden, rechte tochtstrook met afneembare slikrand, ronde wielflap, twee stevige draagtassen, stalen haringenSpecifieke kenmerken Unico Verona - Eriba Feeling

Voorzijde
 • Door de sterke boogstokconstructie beschikt de luifel over een grote middenstaander-vrije doorgang; middenstaander wordt meegeleverd en dient bij stormachtige weersomstandigheden geplaatst te worden.
   
Zijwanden
 • Standaard geleverd inclusief twee zijwanden
 • Zijwanden zijn geheel uitritsbaar
 • Voorzien van grote windblockers
 • Voorzien van grote ramen; afsluitbaar d.m.v. optionele blinderingsklep
   
Unieke eigenschappen
 • Geen frame maar één boogstok
 • Eenvoudig opzetbaar
 • Licht in gewicht
 • Perfecte afwatering
 • Voorzien van windblockers
 • Afneembare slikranden
 • Tochtstrook met afneembare slikrand
 • Voorzien van duurzame afspansjorbanden
 • Zeer stabiel
   
Optioneel
 • Voorscherm Deluxe
 • Gaasfront
 • Blinderingsklep t.b.v. zijwand
 • Unico stormset (6x RVS ring / 6x houten haring)

Bestellingen bij Tenten-Winkel.nl worden normaliter bezorgd door pakketdienst DPD, tenzij anders aangegeven. Dit is ook uw aanspreekpunt zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Nadat u uw track & trace code heeft ontvangen, kunt u via de website van DPD uw pakket(ten) volgen.

 

Nieuwe levering inplannen

Op www.nieuwelevering.nl kunt u naast het volgen van uw bestelling, ook;

 • Een andere aflever dag inplannen
 • Een ander aflever adres opgeven
 • Toestemming geven het pakket neer te zetten

Indien u een foutmelding krijgt wanneer u uw bestelling wil traceren, kan het zijn dat de pakketdienst de track & trace codes nog niet heeft verwerkt. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

DPD biedt uw pakket 2 keer aan. Indien u niet thuis bent, dan kunt u met uw track & trace code zelf een nieuwe afspraak inplannen bij DPD. Ook kunt u er voor kiezen uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde depot.

 

Pakket beschadigd?

Is de verpakking van uw pakket beschadigd? Denkt u dat er beschadigingen aan het product zijn opgetreden? Neem het pakket dan niet ontvangst, maar laat de bezorgen het pakket retour nemen.

Voor vragen rondom de levering via DPD, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DPD.

Tenten-Winkel.nl biedt op alle webshop bestellingen een zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen. Tijdens deze periode kunt u het product bekijken of passen. Na het verstrijken van deze periode, kunt u het artikel helaas niet meer retourneren.
 

Retourneren van artikelen

Retourneren van artikelen is geen probleem, mits u de volgende richtlijnen in acht neemt:

 • Maak bij retourneren altijd gebruik van het retour fomulier
 • Retourneren kan binnen de gestelde zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen
 • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers (gebruik een overdoos)
 • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
 • Artikelen dienen schoon en droog te worden aangeleverd
 • Controleer uw bestelling voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming. Wij sturen een eventueel vervangend product enkel naar het verzendadres zoals op de factuur vermeld staat.
 

Sommige artikelen kunnen niet geruild worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

 • Die persoonlijk van aard zijn
 • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Die speciaal voor u besteld zijn (producten die niet in ons standaard assortiment zijn opgenomen)
 • Die speciaal voor u gemaakt zijn, afgezaagd, of afgeknipt worden
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
 
Alle richtlijnen rondom het ruilen en retourneren van uw bestelling vindt u in onze Algemene Voorwaarden
 

Vergoeding bij retourneren in geval van garantie

In geval van retourneren vergoeden wij enkel de goedkoopste verzendwijze. Kiest u er voor toch een duurdere verzendwijze te kiezen, bijvoorbeeld een aangetekende zending, dan dient u hier zelf de kosten voor te dragen. U kunt de tarieven voor verzending hier nalezen.

 

Retourneren in de showroom

U kunt artikelen ook retourneren in ons filiaal in Bergeijk. Maak hier voor eerst een afspraak per email. Neem indien u wilt retourneren in onze showroom altijd uw orderbevestiging mee.

Zorg dat u wanneer u wilt retourneren, u altijd een compleet ingevuld retour fomulier bijvoegt. 

Bestellingen in de webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Wanneer u het bestelproces doorloopt, komt u vanzelf bij de stap 'Betalen'. Geef hier de gewenste betaalmethode aan.

 

Betalen met iDeal

Betalen via iDeal is enkel mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij een bestelling met iDeal kunt u de betaling direct afronden bij uw eigen bank. Afrekenen gebeurt in uw eigen vertrouwde bankomgeving op de manier zoals u gewend bent met internetbankieren.


 

Betalen via bankoverschrijvijng

Betalen per bankoverschrijving is ook mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan en gebruik de juiste gegevens voor uw betalingskenmerk. Bankoverschrijvingen kunnen langer duren dan een betaling per iDeal.De volgende gegevens zijn van belang indien u kiest voor betaling per bank:


Rekeninghouder: Bax Totaalrecreatie BV

Rekeningnummer: NL11RABO0106304097

Bank naam: RabobankVoor internationale overschrijvingen gebruik a.u.b. de volgende gegevens:IBAN: NL11RABO0106304097

BIC: RABONL2UNa het plaatsen van uw bestelling wordt uw bestelnummer getoond. Wij verzoeken u dit bestelnummer te vermelden bij uw bankoverschrijving ! 


Indien u er niet in slaagt het betaalproces goed te voltooien, kunt u ons een email sturen of telefonisch contact opnemen via +31(0) 497 572 085.

Kijk hier eens!
Dit zal u ook bevallen!