Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Coleman tenten

Coleman tenten bestellen bij Tenten-winkel.nl

De Tenten-winkel.nl is dé online plek waar u Coleman tenten bestelt. Wij hebben een ruim assortiment aan Coleman tenten van een betaalbare kwaliteit. Coleman tenten in ons assortiment zijn geschikt voor groepen van allerlei groottes. Wij hebben Coleman tenten voor:

  • 2 Personen
  • 3 Personen
  • 4 Personen
  • 5 Personen
  • En 6 personen

Naast deze tenten hebben wij ook diverse andere tent merken zoals DWS tenten en Easy Camp tenten.

De Coleman tenten zijn relatief gezien voordelig en erg licht, ideaal voor de vaak rondtrekkende reiziger dus. Het is knap om te zien hoe dit Amerikaanse merk zulke lichte Coleman tenten weet te produceren en alsnog de kwaliteit van de Coleman tenten ongelofelijk hoog houdt. Aan de Coleman tenten zitten altijd grondzeilen bevestigd en voornamelijk bij de kleinere modellen is er geen binnentent aanwezig, wat erg fijn is voor de backpackers onder ons.

William Coffin Coleman en zijn Coleman tenten

De Coleman tenten, ontwikkeld door het gelijknamige merk, zijn ontstaan vanuit de filosofie van William Coffin Coleman. De oprichter van dit merk begon al met het produceren van kampeerartikelen in 1905. De klassieke gaslamp, door hem ontwikkeld, werd toen voor de eerste keer gebruikt tijdens een Amerikaanse football-wedstrijd, geheel volgens de Amerikaanse traditie dus. Deze gaslamp wordt beschouwd als het eerste echte product voor buitenactiviteiten van de Coleman Company. De afgelopen honderd jaar is het bedrijf zich door gaan ontwikkelen met artikelen voor buitenverblijf, en met succes.

Uw online bestelling

Het bestellen van Coleman tenten gaat eenvoudig en snel via onze website. Bovendien willen wij u ook de beste service online geven. Om dat te bereiken zorgen wij er voor dat uw bestelling binnen drie dagen wordt geleverd, u veilig online betaalt bij ons en heten wij u van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m² in Bergeijk waar u ook de nodige persoonlijke service krijgt. Ook staan wij telefonisch persoonlijk voor u klaar: bel tijdens kantooruren naar +31 (0)497 572 085 en wij helpen u met al uw vragen en opmerkingen over onze Coleman tenten of één van onze andere producten. Bestel uw Coleman of andere tent merken dus nu online op Tenten-winkel.nl. Hier koopt u al uw tenten!