Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Easy Camp Tenten

Easy camp tent

Easy Camp is onderdeel van Oase Outdoors. Dit Deense familiebedrijf is naast Easy Camp ook bekend door de succesvolle merken Outwell en Robens. Het bedrijf is niet voor niks al jaren erg populair. Het is dan ook al meerdere malen geprezen op het gebied van innovatieve ontwerpen, met haar Easy Camp, Ouwell en Robens tenten houdt het rekening met de verschillende kampeerbehoeften en speelt daar perfect op in. Met een Easy Camp tent zit u dus goed al u gaat kamperen. Een Easy Camp tent is zowel geschikt voor kort als langer verblijf. Zij zijn namelijk verschilende modellen en grootten van dit tentenmerk.

Welke Easy Camp tent kies ik?

Wanneer u op zoek bent naar een Easy Camp tent, dan zit u goed bij Tenten-winkel. Bij hebben een aantal prachtige modellen voor u in de aanbieding. Voor nog geen 100 euro heeft u als een Easy Camp tent. Ook bieden we op Tenten-winkel.nl andere goedkope tenten aan. Deze tent is zowel verkrijgbaar als 2 en 3 persoonstent. Deze tenten zijn perfect te gebruiken als trekkerstent. Deze tenten zijn namelijk licht van gewicht en gemakkelijk op te zetten. U bent met een Easy Camp tent tegen verschillende weersomstandigheden goed beschermd. Genieten van het buitenleven, dat is een van de belangrijkste aspecten voor Easy Camp.

Tenten bestellen op Tenten-Winkel

Tenten-Winkel.nl is onderdeel van Bax Totaalrecreatie. Met onze Kampeerwinkel concepten willen wij u zo goed mogelijk bedienen. De-Kampeerwinkel bestaat namelijk uit een 10tal winkels met ieder weer hun eigen specialiteit. Tenten, voortenten, barbecues en kampeerartikelen. In ieder van de webshops vindt u per product categorie een ruim aanbod met diverse topmerken.

Naast onze webshops hebben wij in Bergeijk een ruime showroom. In deze showroom kunt u ons ruime assortiment met eigen ogen aanschouwen. Heeft u vragen over Easy camp tenten of andere tent merken zoals Eureka tenten of Falco tenten? Dan kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen voor advies op maat. Want met Bax Totaalrecreatie zit iederen kampeerder ala gegoten!