Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Falco tenten

Falco tenten: kwaliteitstenten van Bax Totaalrecreatie

Dat Tenten-winkel.nl een specialist is op het gebied van kwaliteitstenten bewijzen wij met onze Falco tenten. De Falco tenten in ons assortiment zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Wij hebben de Falco tenten ontwikkeld naar uw wensen en behoeften en door onze jarenlange ervaring op het gebied van kamperen. Met de door ons ontwikkelde Falco tenten willen we vooral grotere groepen bedienen, zoals gezinnen. Daarom bieden we op Tenten-winkel.nl, Falco tenten aan die geschikt zijn voor 6 personen, maar natuurlijk ook voor 2, 4 of 5 personen.

Het materiaal van de Falco tent

Wij hebben er voor gekozen om de buitenkant van de Falco tenten volledig te maken van Ten Cate Touring doeken. Deze hebben een micro-poreuze acrylaatouting die er voor zorgt dat de Falco-tenten water- en winddicht zijn. Onze partner Ten Cate is specialist op het gebied van het ontwikkelen van de perfecte tentdoeken. Ten Cate is hier al jarenlang mee bezig en kan gezien worden als één van de beste ontwikkelaars op dit gebied. Omdat de Falco tenten water- en winddicht zijn, kunnen wij de binnenkant maken van 100% fijn katoen omdat dit niet blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. Wij hebben er voor gekozen om voorgebogen stokken te gebruiken voor uw Falco tent zodat deze altijd de perfecte vorm behoudt. Door de stevige aluminium stokken en de vorm, zijn voor de zijkanten van de Falco tenten geen scheerlijnen nodig. Uw Falco tent zal altijd perfect op zijn plaats blijven. WIlt u een Falco tent of andere een andere tent kopen

De beste service online

Bestelt u Falco tenten of andere tent merken, dan krijgt u altijd de service die daarbij hoort. Om u een goede service te verlenen, hebben wij een aantal voordelen om dit te bereiken. U kunt bij ons altijd veilig online betelen, uw Falco tenten worden binnen drie dagen geleverd en wij staan u persoonlijk te woord in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Ook zijn wij bereikbaar via +31 (0)497 572 085 tijdens kantooruren en kunt u altijd een berichtje sturen via onze site. Wij geven u z.s.m. een vakkundig antwoord. Tenten-winkel.nl geeft u de beste service en levert u de beste Falco tenten of andere merken zoals Fjallraven tenten of Nigor tenten.