Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Goedkope tenten

Voor goedkope tenten bent u bij Tenten-winkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor u namelijk een ruim assortiment goedkope tenten. Deze tenten zijn van diverse bekende merken waar u als kampeerder niet omheen kunt. Merken als Coleman, Nomad en Outwell vindt u hier namelijk tegen de scherpste prijs! Dat goedkope tenten van mindere kwaliteit zijn, is dus niks minder waar. Wij garanderen u enkel kwaliteit te bieden. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij veel kennis hebben van de goedkope tenten. Zo weten wij elke jaar weer de beste goedkope tenten te selecteren voor al uw kampeeravonturen.

Goekope tenten merken

Wij hebben tenten in verschillende prijs categoriëen en verschillende grote voor het aantal personen. Zo hebben wij tenten in onze eigen productie, als Baco en Falco. Deze tenten behoren tot de echte top. Maar kijkend naar de kwaliteit van de tenten en de materialen die gebruikt zijn, gaan ze jaren mee. Wij zullen een aantal goedkope tenten van verschillende merken uitlichten.

  • Safarica: Safarica heeft een aantal goedkope tenten, die wij in ons tenten-winkel.nl assortiment hebben opgenomen. Deze tenten kunt op Tenten-winkel in het assoritiment vinden. 
  • Coleman: Ga je met zijn tweetjes kamperen? Dan zijn een goedkope tenten van Coleman ook een ideale keuze. Het voordeel van de goedkope Coleman tenten is dat er een tent tussen zit die makkelijk en snel op te zetten is. Ook zijn er andere goedkope tenten van Coleman, die u kunt bekijken in ons assortiment. 
  • Soilera: Iets duurder maar nog steeds goedkoop, zijn de goedkope tenten van Soilera. Met zijn tweeën in de bergen, dan bent u bij Soilera aan het juiste adres als u een goedkope tent kopen wilt. Op onze tent kopen pagina kunt u makkelijk uw beste keuze maken. 

Goedkope tenten bij Tenten-winkel

U ziet het al, bij Tenten-winkel zit hier goed voor goedkope tenten. Of u nou alleen, met vrienden of met het gezin op pad gaat. Goedkope tenten vindt u hier van diverse merken en verschillende groottes! Onze jarenlange ervaring in de kampeerbranche zorgt ervoor dat wij u altijd advies op maat kunnen geven.En wilt u graag onze goedkope tenten of andere tent merken in het echt bewonderen? Komt u dan eens een kijkje nemen in de enorme Bax Totaalrecreatie showroom in Bergeijk. Hier kunt u alle tenten in het echt bewonderen en kunt u verschillende ervaren kampeerders spreken, die u willen helpen om de beste tent, caravanluifel, tent accessoires, slaapzakken en slaapmatten uit te kiezen. Want zelf voor een luifel bent u bij Bax Totaalrecreatie aan het juiste adres!