Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Nigor tenten

Nigor tenten bestellen bij Tenten-winkel.nl

Ook als je op zoek bent naar een tent van het merk Nigor ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen online, maar ook in de showroom vind je een groot aanbod Nigor tenten. Deze tenten staan bekend om de afwerking en het gebruikt van degelijke kwaliteitsmaterialen.

Advies over Nigor tenten

Onze verkopers helpen u graag als u vragen heeft over het merk Nigor. Zij kunnen u perfect adviseren over welke tent er bij u past, zodat u uw beste tenten kopen kan.

Uw online bestelling

Het bestellen van Nigor tenten gaat eenvoudig en snel via onze website. Bovendien willen wij u ook de beste service online geven. Om dat te bereiken zorgen wij er voor dat uw bestelling binnen drie dagen wordt geleverd, u veilig online betaalt bij ons en heten wij u van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk waar u ook de nodige persoonlijke service krijgt. Ook staan wij telefonisch persoonlijk voor u klaar: bel tijdens kantooruren naar +31 (0)497 572 085 en wij helpen u met al uw vragen en opmerkingen over onze Nigor tenten, maar ook over onze andere merken (zoals Soilera) en accessoires. Bestel uw Nigor tenten dus nu online op Tenten-winkel.nl.