Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Nomad tenten

De wereldberoemde Nomad tenten

In het huidige tijdperk zijn de Nomad tenten misschien wel de bekendste tenten in de wereld. Al decennialang ontwikkelen de mensen bij Nomad de beste tenten van een hoge kwaliteit. Omdat wij bij de Tenten-winkel.nl absoluut fan zijn van dit merk, hebben wij een groot aanbod aan Nomad tenten een ook accessoires die uw kampeeravontuur completteren. De Nomad tenten in ons assortiment zijn altijd eenvoudig op te stellen. Wij hebben luxe modellen voor de vakantie waar iets meer van de Nomad tenten geëist wordt. En we hebben de wat meer toegankelijke modellen voor de rondtrekkende avonturiers en de mensen die ergens kort willen verblijven. Naast deze tenten hebben wij ook bijzettenten, koepeltenten en accessoires voor uw tent.

Waarom Nomad tenten wereldberoemd zijn

De mensen bij Nomad hebben enkele gewaagde promotiestunts gedaan de laatste decennia. Zo voorzag Nomad een groep Nederlanders van tenten. Deze groep trok naar de Noordpool toe tijdens de Nomad Noordpool ’97 Expeditie. Hiermee werden de deelnemers de allereerste Nederlanders die op de Noordpool arriveerden. De Nomad tenten bewezen tijdens deze heftige tocht met de meest barre weersomstandigheden ter wereld precies waar ze voor zijn gemaakt: het aankunnen van de meest extreme kampeeromstandigheden. Nomad tenten zijn sindsdien een begrip in Nederland. Bovendien is Nomad ook actief bij andere extreme activiteiten. Al jarenlang zijn zij sponsor van de Dakarrace.

Uw Nomad tenten online bestellen bij ons

Wij bieden u de beste online service omtrent het bestellen van uw Nomad tenten of andere tent merken. Om die goede service te bereiken bieden wij u een aantal voordelen. Zo leveren wij binnen drie dagen, kunt u veilig online betalen en verlenen wij een uitstekende persoonlijke service in onze showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel +31 (0)497 572 085 tijdens kantooruren en wij geven antwoord op al uw vragen en opmerkingen. Ook kunt u een berichtje sturen via onze site. Wilt u Nomad tenten of andere merken zoals Mountain Oak tenten en MSR tenten online bestellen? Klik dan nu de Nomad tenten aan die u nodig hebt en bestel ze bij de Tenten-winkel.nl.