Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outwell pop-up tenten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pop up tent

De pop up tent is misschien wel de makkelijkste tent voor de kampeerders. En u kunt uw pop up tent ook makkelijk online bestellen op de Tenten-winkel.nl. Wij hebben voor het merk Outwell gekozen met betrekking tot de pop up tent die u bestelt. Outwell is de absolute specialist op dit gebied. Dit merk komt altijd met de beste pop up tent die u kunt krijgen.

Met een Outwell pop up tent bent u altijd als eerste klaar met het opzetten van uw kamp. U gooit de tent in de lucht, bevestigt de haringen en u bent klaar voor de nacht. Ideaal voor de rondreizende backpacker, maar ook voor de festivalgangers onder ons. Bovendien hebben we ook voor de wat rustigere vakantie ganger geschikte Outwell tenten.

Een pop up tent opvouwen

Als u de pop up tent opvouwen gaat, dan hoeft u zich hier ook geen zorgen over te maken. Het is bijna net zo eenvoudig als het uitvouwen van de pop up tent. De pop up tent opvouwen is in een handomdraai gedaan. Het is echt letterlijk een kwestie van de pop up tent opvouwen: maak de spanlijnen los en vouw de tent dubbel. De rol die u hebt gecreëerd duwt u in elkaar en het pop up tent opvouwen is voltooid. Dit is veel sneller gedaan, in vergelijking met andere tenten op Tenten-winkel.nl. Ook heeft het assortiment van Tenten-winkel.nl verschillende goedkope tenten, waaronder ook een aantal pop up tenten zich bevinden.

Service rondom uw Outwell tent

Wij zorgen er altijd voor dat u de beste service krijgt wanneer u een pop up tent of andere tenten bij ons besteld. Zo kunt u naast Outwell, ook Robens tenten of Safarica tenten bezichtigen en bestellen. Op onze site hanteren wij een ongelofelijk handig bestelsysteem. U kunt altijd veilig online betalen bij ons. Bovendien staan wij altijd persoonlijk voor u klaar. Bezoek onze showroom in Bergeijk of bel ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. op +31 (0)497 572 085. Uw Outwell tent bestelt u op Tenten-winkel.nl