Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outwell tenten

Online Outwell tenten bestellen?

U wilt fantastische Outwell tenten bestellen? Tenten-winkel.nl is de ideale webwinkel voor u. Wij hebben een ruim aanbod aan Outwell tenten. Daarin hebben wij een goede afweging gemaakt in wat voor soort Outwell tenten het meest geschikt zijn voor onze klanten. Met deze Outwell tenten hopen wij u goed op maat te bedienen. Wij willen met onze Outwell tenten vooral de rondtrekkende avonturiers tegemoet komen en ook de gezinnen. Zo hebben wij Outwell tenten die u maar uit hoeft te werpen en af hoeft te spannen. Ideaal voor mensen die van plaats tot plaats gaan en snel hun kamp op willen zetten. Daarnaast vindt u ook prachtige grotere Outwell tenten, geschikt voor gezinnen of grotere groepen kampeerders. Wilt u meer informatie over waar je op moet letten als u een tent koopt? Lees dan snel ons 'tent kopen' artikel.

De kwaliteit

U bestelt altijd kwaliteit. De Outwell tenten in ons assortiment hebben enee fantastische materiaaleigenschappen:

  • De binnentent is van hoogwaardig katoen
  • De buitentent van weerbestendig polyester/katoen
  • Het bisonyl grondzeil is ondoordringbaar
  • Sterke, maar licht aluminium boogstokken

Door het lichte, maar ongelofelijk sterke materiaal zijn onze Outwell tenten enorm handig om mee te nemen. Zowel de grotere als de lichtere modellen. Outwell heeft verschillende type tenten

Onze service online

Als onderdeel van Bax recreatieshop hebben wij niet alleen deze prachtige Outwell tenten in ons assortiment. Bovenaan de website vindt u ook nog de overige webwinkels waar wij deel van uitmaken. Tenten-winkel.nl is een initiatief bedoeld om u zo specifiek mogelijk van dienst te zijn met het vinden van de ideale tenten voor u. Hebt u vragen of opmerkingen, dan staan wij u graag persoonlijk te woord in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 u. op +31 (0)497 572 085. U kunt ook altijd nog een berichtje sturen via onze website en wij nemen z.s.m. contact met u op. De beste Outwell tenten en andere tenten van o.a. Robens tenten en Safarica tenten bestelt u op Tenten-winkel.nl.