Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!
inzoomen Portaalwand Unico Verona - Champagne/Zwart
 • Portaalwand Unico Verona - Champagne/Zwart - Let op: Getoonde afbeelding is Antraciet/Grijs
 • Portaalwand Unico Verona - Champagne/Zwart
 • Portaalwand Unico Verona - Champagne/Zwart - Let op: Getoonde afbeelding is Antraciet/Grijs
 • Unico - Portaalwand icm optionele dakluifel
 • Unico - Bevestiging portaalwand tegen caravan

Portaalwand Unico Verona - Champagne/Zwart

Portaalwand Unico Verona

Als u in het bezit bent van een stormvaste en snel opzetbare Unico Verona, heeft u te allen tijde de mogelijkheid om uw combiluifel uit te breiden een optionele portaalwand. Een portaalwand is eenvoudig te bevestigen en is enkel leverbaar voor de rechterzijde van uw Verona luifel. De optionele portaalwand verdeelt uw Verona luifel namelijk in een helft ‘luifel’ en een helft ‘voortent’.
Het portaal zorgt voor een comfortabele beschutting en bestaat feitelijk uit een halve voorwand en een scheidingswand. U kunt in dit gecreëerde portaal dus optimaal genieten van het 300 cm. diepe vloeroppervlakte, terwijl het luifel-gedeelte aan de voorzijde geheel geopend blijft. De portaalwand is voorzien van grote raampartijen; de scheidingswand beschikt over een deur én een grote ventilatiestrook. De portaalwand is flexibel in gebruik en de ideale accessoire voor als u vaak op verschillende bestemmingen en/of in verschillende jaargetijden gaat kamperen.

Prijs
€ 429,00

Dit product heeft mogelijk een langere levertijd. Graag vooraf informeren.

Specificaties van Portaalwand Unico Verona - Champagne/Zwart

Portaalwand Unico Verona

Doordat er aan de voorzijde van uw stormvaste Unico Verona een stevige spiraalritssluiting is bevestigd, is het te allen tijde mogelijk om uw combiluifel uit te breiden met een optionele portaalwand. De ritssluiting om zo’n toebehoren te bevestigen is altijd aanwezig, wat het ook mogelijk maakt om een portaalwand in een later stadium aan te schaffen. De optionele portaalwand is een waardevol accessoire omdat deze set voor een stuk meer beschutting zorgt tijdens de koudere avonden en/of regenachtige dagen.
Een portaalwand splitst u uw Verona luifel feitelijk in een helft ‘luifel’ en een helft ‘voortent’. Het portaal wordt altijd aan de rechterzijde van de Verona gecreëerd, waar u dan kunt genieten van een royaal vloeroppervlakte van 300 cm. diep.

Voor de helft afgesloten

De portaalwand wordt geleverd in dezelfde moderne kleurstelling als uw Unico Verona luifel en bestaat feitelijk uit een halve voorwand en een scheidingswand. Beide zijn door middel van een stevige ritssluiting aan elkaar verbonden, wat u met de portaalwand erg flexibel in gebruik maakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met warme weersomstandigheden alleen de halve voorwand plaatsen. De voorwand en de scheidingswand van de portaalwand beschikken over grote raampartijen. Deze raampartijen zijn echter niet te blinderen. De scheidingswand beschikt tevens over een deur en een grote, permanent te gebruiken ventilatiestrook. Hierdoor zit u in het gecreëerde portaal dus altijd comfortabel én beschut!

Unico tenten worden gemaakt van alleen de beste duurzame materialen. Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke, verstelbare aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is zowel de tent als de portaalwand altijd strak af te spannen. Bij gebruik van de optionele portaalwand dient u altijd de middenstaander van de Verona luifel te plaatsen.

Productspecificaties

Materiaal Ten Cate All Season Design
Stokken Aluminium
Afspanning Duurzame sjorbanden
Omloopmaat 800 - 1075 cm.
Kleur combinatie Carbon/Blue
Geleverd inclusief Haringen, elastieken, stevige draagtas


Specifieke kenmerken Unico Verona Portaalwand

Unieke eigenschappen
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Hiermee de luifel opdelen in een stuk ‘luifel’ en een stuk ‘voortent’
 • Portaal alleen rechts te plaatsen
 • Bestaat uit halve voorwand en scheidingswand
 • Door middel van een ritssluiting flexibel in gebruik
 • In portaal optimaal benutten vloeroppervlakte 300 cm.
 • Scheidingswand voorzien van deur en ventilatiestrook
 • Voorzien van grote ramen
 • Afspanning met duurzame sjorbanden
 • Geen blindering mogelijk
 • Middenstaander vereist voor plaatsen portaalwandenset
   
Optioneel
 • Unico stormset (6x RVS ring / 6x houten haring)

Bestellingen bij Tenten-Winkel.nl worden normaliter bezorgd door pakketdienst DPD, tenzij anders aangegeven. Dit is ook uw aanspreekpunt zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Nadat u uw track & trace code heeft ontvangen, kunt u via de website van DPD uw pakket(ten) volgen.

 

Nieuwe levering inplannen

Op www.nieuwelevering.nl kunt u naast het volgen van uw bestelling, ook;

 • Een andere aflever dag inplannen
 • Een ander aflever adres opgeven
 • Toestemming geven het pakket neer te zetten

Indien u een foutmelding krijgt wanneer u uw bestelling wil traceren, kan het zijn dat de pakketdienst de track & trace codes nog niet heeft verwerkt. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

DPD biedt uw pakket 2 keer aan. Indien u niet thuis bent, dan kunt u met uw track & trace code zelf een nieuwe afspraak inplannen bij DPD. Ook kunt u er voor kiezen uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde depot.

 

Pakket beschadigd?

Is de verpakking van uw pakket beschadigd? Denkt u dat er beschadigingen aan het product zijn opgetreden? Neem het pakket dan niet ontvangst, maar laat de bezorgen het pakket retour nemen.

Voor vragen rondom de levering via DPD, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DPD.

Tenten-Winkel.nl biedt op alle webshop bestellingen een zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen. Tijdens deze periode kunt u het product bekijken of passen. Na het verstrijken van deze periode, kunt u het artikel helaas niet meer retourneren.
 

Retourneren van artikelen

Retourneren van artikelen is geen probleem, mits u de volgende richtlijnen in acht neemt:

 • Maak bij retourneren altijd gebruik van het retour fomulier
 • Retourneren kan binnen de gestelde zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen
 • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers (gebruik een overdoos)
 • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
 • Artikelen dienen schoon en droog te worden aangeleverd
 • Controleer uw bestelling voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming. Wij sturen een eventueel vervangend product enkel naar het verzendadres zoals op de factuur vermeld staat.
 

Sommige artikelen kunnen niet geruild worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

 • Die persoonlijk van aard zijn
 • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Die speciaal voor u besteld zijn (producten die niet in ons standaard assortiment zijn opgenomen)
 • Die speciaal voor u gemaakt zijn, afgezaagd, of afgeknipt worden
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
 
Alle richtlijnen rondom het ruilen en retourneren van uw bestelling vindt u in onze Algemene Voorwaarden
 

Vergoeding bij retourneren in geval van garantie

In geval van retourneren vergoeden wij enkel de goedkoopste verzendwijze. Kiest u er voor toch een duurdere verzendwijze te kiezen, bijvoorbeeld een aangetekende zending, dan dient u hier zelf de kosten voor te dragen. U kunt de tarieven voor verzending hier nalezen.

 

Retourneren in de showroom

U kunt artikelen ook retourneren in ons filiaal in Bergeijk. Maak hier voor eerst een afspraak per email. Neem indien u wilt retourneren in onze showroom altijd uw orderbevestiging mee.

Zorg dat u wanneer u wilt retourneren, u altijd een compleet ingevuld retour fomulier bijvoegt. 

Bestellingen in de webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Wanneer u het bestelproces doorloopt, komt u vanzelf bij de stap 'Betalen'. Geef hier de gewenste betaalmethode aan.

 

Betalen met iDeal

Betalen via iDeal is enkel mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij een bestelling met iDeal kunt u de betaling direct afronden bij uw eigen bank. Afrekenen gebeurt in uw eigen vertrouwde bankomgeving op de manier zoals u gewend bent met internetbankieren.


 

Betalen via bankoverschrijvijng

Betalen per bankoverschrijving is ook mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan en gebruik de juiste gegevens voor uw betalingskenmerk. Bankoverschrijvingen kunnen langer duren dan een betaling per iDeal.De volgende gegevens zijn van belang indien u kiest voor betaling per bank:


Rekeninghouder: Bax Totaalrecreatie BV

Rekeningnummer: NL11RABO0106304097

Bank naam: RabobankVoor internationale overschrijvingen gebruik a.u.b. de volgende gegevens:IBAN: NL11RABO0106304097

BIC: RABONL2UNa het plaatsen van uw bestelling wordt uw bestelnummer getoond. Wij verzoeken u dit bestelnummer te vermelden bij uw bankoverschrijving ! 


Indien u er niet in slaagt het betaalproces goed te voltooien, kunt u ons een email sturen of telefonisch contact opnemen via +31(0) 497 572 085.

Kijk hier eens!
Dit zal u ook bevallen!