Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Tent opzettips

Tent opzettips

U kent dat vast wel van een van uw tentvakanties, u heeft de hele dag gereisd om op de plaats van bestemming aan te komen en moet vervolgens uw tent nog opzetten. De stokken liggen door elkaar, niets past en de helft van de tent welke gereed is valt om wanneer u de andere zijde van uw tent aan het opzetten bent. Ofwel geen best begin van een vakantie.

Het verheugt ons u te kunnen vertellen dat de tenten die u vandaag de dag bij Bax Totaal Recreatie te Bergeijk koopt, allemaal een stuk eenvoudiger op te zetten zijn dan de tenten uit uw grijze kampeerverleden. De systemen voor het opzetten van een tent zijn inmiddels sterk vereenvoudigd. Zo zijn de frames kleiner geworden, zijn tentstokken veelal met elkaar verbonden met veertjes of elastiek en zijn stokken vaak al gemerkt met cijfers of letters. Daar komt veelal bij dat bij de meeste tenten goede opzetinstructies zijn bijgesloten.

Belangrijke Tent opzet-tips

Neem rustig de tijd om een tent op te zetten. Het is fijn wanneer u met daglicht aankomt op een camping, zodat u rustig aan kunt doen bij het opzetten.

Wij adviseren u om uw type tent tenminste één maal voordat u gaat kamperen op te zetten. U weet dan precies wat u op de camping te wachten staat en weet ook direct hoe het werkt. En mocht het onverhoopt zo zijn dat er onderdelen missen of kapot zijn, dan kunt u deze nog voortijdig vervangen.

Onthoud daarom goed: uw geslaagde kampeervakantie begint eigenlijk al bij het aanschaffen van een tent!

De gouden regels van het opzetten van een tent

  • Zet een tent op met minimaal twee personen
  • Oefen voordat u op vakantie gaat met het opzetten van de tent
  • Zorg dat u alle onderdelen compleet hebt
  • Zorg voor een zo vlak mogelijke ondergrond

Als u deze tips in gedachte houdt bij het opzetten van een tent dan zal dit voortaan verlopen als een fluitje van een cent. Een tent opzetten de grootste test voor uw relatie? Absoluut waar! Als u voorbereid te werk gaat zal uw relatie deze test zonder meer met vlag en wimpel doorstaan.

En komt u er echt niet helemaal uit? Dan is een pop up tent de ideale oplossing!