Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 25.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!
inzoomen Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD
 • Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD
 • Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD
 • Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD
 • Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD

Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD

Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD

Als u in het bezit bent van een stormvaste en snel opzetbare Unico Verona voor de Dethleffs Tourist HD hefdak caravan, heeft u ten allen tijde de mogelijkheid om uw combiluifel uit te breiden met een optioneel voorscherm.

Een voorscherm is eenvoudig te bevestigen door middel van een stevige rits-verbinding. Uw Verona luifel wordt met dit voorscherm erg flexibel in gebruik en heeft hierdoor een optimale beschutting tijdens alle weersomstandigheden. Met een optionele voorwand voorkomt u het eventuele inregenen en kunt u optimaal gebruik maken van het 3 meter diepe vloeroppervlakte.

De voorwand van uw gesloten Verona luifel is voorzien van een deurmogelijkheid en twee grote ramen. Doordat ook het voorscherm is voorzien van duurzame afspansjorbanden staat de Verona luifel in combinatie met een aanritsbaar voorscherm als een huis!

Prijs
€ 499,00

Dit product heeft mogelijk een langere levertijd. Graag vooraf informeren.

Specificaties van Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD

Voorscherm Deluxe Unico Verona - Dethleffs Tourist HD

Doordat er aan de voorzijde van uw stormvaste Unico Verona een stevige spiraalritssluiting is bevestigd, is het te allen tijde mogelijk om deze combiluifel uit te breiden met een optioneel voorscherm. De rits-verbinding maakt het ook mogelijk om dit voorscherm na een aantal jaren nog aan te schaffen. Het aanritsbare voorscherm behoort als accessoire bij de Unico Verona luifel voor Dethleffs Tourist HD caravans en is een waardevolle accessoire voor als u tijdens de koudere avonden en/of regenachtige dagen meer beschutting wenst in uw royale Verona luifel. Dit optionele voorscherm is eenvoudig te bevestigen en maakt het mogelijk om uw Verona combiluifel aan de voorzijde geheel te sluiten. Hierdoor kunt u altijd beschut blijven zitten en wordt het eventuele inregenen voorkomen. Met een gesloten Verona luifel kunt het enorme 3 meter diepe vloeroppervlakte optimaal benutten, maar kunt u toch blijven genieten van de omgeving. Tijdens stormachtige weersomstandigheden zal een gesloten Verona luifel er ook voor zorgen dat de wind over de ronde luifel zal schieten en het geheel dus minder vatbaar maken voor rukwinden.

Unico tenten worden gemaakt van alleen de beste duurzame materialen. Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke, verstelbare aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is zowel de tent als het voorscherm altijd strak af te spannen. Hierdoor staat een Verona luifel in combinatie met een aanritsbare voorscherm als een huis! Bij gebruik van het optionele voorscherm dient u altijd de middenstaander van de Verona luifel te plaatsen.

Productspecificaties

Materiaal Ten Cate All Season Design
Afspanning Duurzame sjorbanden
Geschikt voor Dethleffs Tourist 460 V/DB – 400 DB – 350 SG
Kleur combinatie Champagne/Zwart
Geleverd inclusief Haringen, elastieken, stevige draagtas


Specifieke kenmerken Voorscherm Verona - Dethleffs Tourist HD

Unieke eigenschappen
 • Voorzien van een verticale middenrits zodat het voorscherm voor de helft geopend kan worden
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Voorkomt inregenen en zorgt voor beschutting
 • Optimaal benutten 300 cm. diepte
 • Voorzien van een deurmogelijkheid
 • Voorzien van grote ramen
 • Voorzien van duurzame afspansjorbanden
 • Middenstaander (behorende bij Unico Verona) vereist voor plaatsen voorwand
   
Optioneel
 • Unico stormset (6x RVS ring / 6x houten haring)

Bestellingen bij Tenten-Winkel.nl worden normaliter bezorgd door pakketdienst DPD, tenzij anders aangegeven. Dit is ook uw aanspreekpunt zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Nadat u uw track & trace code heeft ontvangen, kunt u via de website van DPD uw pakket(ten) volgen.

 

Nieuwe levering inplannen

Op www.nieuwelevering.nl kunt u naast het volgen van uw bestelling, ook;

 • Een andere aflever dag inplannen
 • Een ander aflever adres opgeven
 • Toestemming geven het pakket neer te zetten

Indien u een foutmelding krijgt wanneer u uw bestelling wil traceren, kan het zijn dat de pakketdienst de track & trace codes nog niet heeft verwerkt. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

DPD biedt uw pakket 2 keer aan. Indien u niet thuis bent, dan kunt u met uw track & trace code zelf een nieuwe afspraak inplannen bij DPD. Ook kunt u er voor kiezen uw pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde depot.

 

Pakket beschadigd?

Is de verpakking van uw pakket beschadigd? Denkt u dat er beschadigingen aan het product zijn opgetreden? Neem het pakket dan niet ontvangst, maar laat de bezorgen het pakket retour nemen.

Voor vragen rondom de levering via DPD, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DPD.

Tenten-Winkel.nl biedt op alle webshop bestellingen een zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen. Tijdens deze periode kunt u het product bekijken of passen. Na het verstrijken van deze periode, kunt u het artikel helaas niet meer retourneren.
 

Retourneren van artikelen

Retourneren van artikelen is geen probleem, mits u de volgende richtlijnen in acht neemt:

 • Maak bij retourneren altijd gebruik van het retour fomulier
 • Retourneren kan binnen de gestelde zichttermijn van veertien (14) dagen, ingaande de dag na het in ontvangst nemen van uw goederen
 • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers (gebruik een overdoos)
 • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
 • Artikelen dienen schoon en droog te worden aangeleverd
 • Controleer uw bestelling voordat u vertrekt naar uw vakantiebestemming. Wij sturen een eventueel vervangend product enkel naar het verzendadres zoals op de factuur vermeld staat.
 

Sommige artikelen kunnen niet geruild worden. Dit geldt onder andere voor artikelen:

 • Die persoonlijk van aard zijn
 • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Die speciaal voor u besteld zijn (producten die niet in ons standaard assortiment zijn opgenomen)
 • Die speciaal voor u gemaakt zijn, afgezaagd, of afgeknipt worden
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben
 
Alle richtlijnen rondom het ruilen en retourneren van uw bestelling vindt u in onze Algemene Voorwaarden
 

Vergoeding bij retourneren in geval van garantie

In geval van retourneren vergoeden wij enkel de goedkoopste verzendwijze. Kiest u er voor toch een duurdere verzendwijze te kiezen, bijvoorbeeld een aangetekende zending, dan dient u hier zelf de kosten voor te dragen. U kunt de tarieven voor verzending hier nalezen.

 

Retourneren in de showroom

U kunt artikelen ook retourneren in ons filiaal in Bergeijk. Maak hier voor eerst een afspraak per email. Neem indien u wilt retourneren in onze showroom altijd uw orderbevestiging mee.

Zorg dat u wanneer u wilt retourneren, u altijd een compleet ingevuld retour fomulier bijvoegt. 

Bestellingen in de webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Wanneer u het bestelproces doorloopt, komt u vanzelf bij de stap 'Betalen'. Geef hier de gewenste betaalmethode aan.

 

Betalen met iDeal

Betalen via iDeal is enkel mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij een bestelling met iDeal kunt u de betaling direct afronden bij uw eigen bank. Afrekenen gebeurt in uw eigen vertrouwde bankomgeving op de manier zoals u gewend bent met internetbankieren.


 

Betalen via bankoverschrijvijng

Betalen per bankoverschrijving is ook mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan en gebruik de juiste gegevens voor uw betalingskenmerk. Bankoverschrijvingen kunnen langer duren dan een betaling per iDeal.De volgende gegevens zijn van belang indien u kiest voor betaling per bank:


Rekeninghouder: Bax Totaalrecreatie BV

Rekeningnummer: NL11RABO0106304097

Bank naam: RabobankVoor internationale overschrijvingen gebruik a.u.b. de volgende gegevens:IBAN: NL11RABO0106304097

BIC: RABONL2UNa het plaatsen van uw bestelling wordt uw bestelnummer getoond. Wij verzoeken u dit bestelnummer te vermelden bij uw bankoverschrijving ! 


Indien u er niet in slaagt het betaalproces goed te voltooien, kunt u ons een email sturen of telefonisch contact opnemen via +31(0) 497 572 085.

Kijk hier eens!
Dit zal u ook bevallen!